UNS THERM PUMP 400g (30serv.)

45,00KM


Karakteristike:
-Bogatog sastava pumpnim supstancama,
-Povećava fizičku spremnost ,
-Garantuje stimulaciju,
-Značajno povećava termogenezu,
-Pomaže u borbi gubitaka masti.


THERM PUMP - je visokokvalitetni praškasti dijetetski dodatak razvijen za sportiste i fizički aktivne ljude fokusirane na visoku efikasnost pred trening suplementima i gubitak masti.

Arginin Alfa-Ketoglutarat za povećanu produkciju NO (azot-oksida), bolja prokrvljenost, mišićna „pumpa“, snaga i energija, bolje performanse i bolji rezultat.


Kreatin malat povećava fizičke performanse u slučaju uzastopnih kratkih, veoma intenzivnih fizičkih vježbi. Koristan efekat se javlja kada se dnevno konzumira 3 g kreatina.

Citrulin malat utiče na produženje vremena održavanja povećanog nivoa arginina u krvi.


Taurin je aminokiselina koja se često kombinuje sa kofeinom zbog svog dejstva na blokiranje povećanja serotonina u organizmu. Zahvaljujući tome, vaši mišići će raditi mnogo duže i efikasnije bez straha od uključivanja kataboličkih procesa. Taurin obezbeđuje pozitivan balans azota, koji je preveden anaboličkim procesima. Dodavanje taurina može takođe biti korisno kada se koristi kreatin, gdje djeluje kao efikasan transporter za ćelije i pomaže prenos kreatina u mišiće, što uzrokuje njegovu efikasniju upotrebu, a takođe ubrzava regeneraciju mišića nakon vežbanja.

L-tirozin je endogena aminokiselina, prirodno proizvedena od strane našeg tijela. U nekim situacijama proizvedena količina može biti nedovoljna i potreban je dodatni dodatak u ishrani ili dijetetskim suplementima. To je prekursor neurotransmitera - dopamina, adrenalina i norepinefrina. Ova jedinjenja su od suštinske važnosti za pravilnu provodljivost nerva i međukružnu komunikaciju.


Kofein ima stimulativni efekat na centralni nervni sistem. Proizvod je dodatno obogaćen ekstraktom cayenne paprike i maline za ljude koji su na dijetii i za ljude koji imaju probleme sa digestijom i brinu o svojoj liniji.

Niacin (vitamin B 3) - pomaže u održavanju normalnih mukoznih membrana i održavanju normalnih psiholoških funkcija. Pomaže u održavanju pravilnog energetskog metabolizma i pomaže u pravilnom funkcionisanju nervnog sistema.

Vitamin B6 - doprinosi regulaciji hormonalne aktivnosti i smanjuje osećaj zamora. Pomaže u pravilnom funkcionisanju imunološkog sistema i pravilnoj proizvodnji crvenih krvnih zrnaca. Pomaže u održavanju normalnog metabolizma proteina i glikogena i pomaže u održavanju normalnih psiholoških funkcija. Pored toga, pomaže u održavanju pravilnog metabolizma homocisteina i pravilnog funkcionisanja nervnog sistema. Doprinosi održavanju normalnog energetskog metabolizma i pomaže u pravilnoj sintezi cisteina.

Upustvo za upotrebu:
Serviranje 13 g (1,5 mjerice) rastvoren u 150 ml vode. Koristite jednom dnevno.


Sastojci: L-arginin alfa-ketoglutarat, kreatin malat, citrulinski malat, sredstvo protiv složenosti: maltodekstrin, taurin, sredstvo za smanjivanje: silicijum dioksid, regulator kiselosti: limunska kiselina, aroma, L-tirozin, bezvodni kofein, cedenne paprike (Capsium) godišnjak L.), ekstrakt listova maline (Rubus idaeus L.), zaslađivač: sukraloza, nikotinska kiselina, piridoksin hidrohlorid, boje: kinolin žuto (aroma limuna, sladoleda), ekstrakt crnog ukusa (ukus crnog ribizla) kohinealno (narandžasti ukus), pistacija zelena (kreč, menta, aroma jabuke).

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi