YAMAMOTO CaffeineSUSTAINED RELEASE (100Tableta)

30,00KM

Yamamoto® Nutrition CaffeineSUSTAINED RELEASE je dodatak prehrani kofeina pogodan za odrasle. Kofein pomaže poboljšati koncentraciju i povećati budnost. Mikrokapsulirani oblik osigurava dugotrajnu apsorpciju.

Mikrokapsuliranje kofeina u lipidnom okruženju omogućuje da se učinkovito transportira i brzo apsorbira, a zatim se ispušta u krvotok na kontroliran i postepen način, uz dodatnu korist od toga što ne ostavlja loš okus u ustima bez upotrebe posebnih kemijskih dodataka.

Kofein je jedan od najpopularnijih ergogenih i koncentrirajućih sredstava koji se koriste i cijene u području sporta. Svi sportaši mogu imati koristi od njegovih mnogobrojnih značajki koje nisu ograničene na stimulirajući učinak na središnji živčani sustav, na fokus, ali kofein također može biti valjana podrška za izdržljivost, za najbolju percepciju mišićne kontrakcije i veću toleranciju na bol tijekom i nakon treninga, ne zaboravljajući njegov učinak na termogenezu, koja često vidi da je umetnuta u prvi plan kao komponenta u tzv. Jednom apsorbirana, kofein se veže s adenozinskim receptorima koji, stimulirani adenozinom, dovode do sedacije i opuštanja na središnjoj razini, djelujući kao konkurentni antagonist. Rezultat je povećanje broja otkucaja srca i perfuzije krvi, te značajno povećanje budnosti. On ima višestruke različite učinke na razinu biokemije našeg tijela, koji se također proširuju na poboljšanje aktivnosti određenih neurotransmitera kao što su dopamin i acetilkolin. Dopamin značajno utječe na razinu koncentracije i raspoloženja, ali i mnogo više; Dobro znamo kako povećava oslobađanje kateholamina kroz simpatički živčani sustav, stimulirajući povećanje otkucaja srca, guranje više krvi u mišiće i signaliziranje otpuštanja glukoze u krvotok putem jetre. Već neko vrijeme znanstvena istraživanja nude brojne studije koje pokazuju učinke njegovog oralnog unosa na biokemijske i metaboličke razine u našem tijelu: od povećanja brzine otkucaja srca do oksigenacije masnih kiselina, porasta pragove pažnje i mentalne energije na dispozicija većeg fokusa i veće povećanje praga boli.

CaffeineSUSTAINED RELEASE je novi dodatak "zlatne" linije Yamamoto® Nutrition namijenjene svim sportašima koji žele iskoristiti ovu inovativnu tehnologiju postepenog oslobađanja, koja iskorištava prijenos kofeina "nosača" lipida koji je mikrokapsuliran za poboljšanje i iznad svega , produljujući njegove učinke bez energetskih fluktuacija i / ili sudara. Uzimajući najtradicionalnije oblike kao što je bezvodni kofein, brzo ćemo se apsorbirati s jednako brzim i prolaznim učinkom. Mikrokapsuliranje kofeina u lipidnom okruženju omogućuje da se učinkovito transportira i brzo apsorbira, a zatim se ispušta u krvotok na kontroliran i postepen način, uz dodatnu korist od toga što ne ostavlja loš okus u ustima bez upotrebe posebnih kemijskih dodataka. Sportaš izdržljivosti, borac, kao i graditelj tijela koji traži maksimalni učinak na treningu može uzeti CaffeineSUSTAINED RELEASE i osigurati učinke kofeina produljenog tijekom više vremena (četiri sata ili više), bez problema s energetskim padovima koje je teško kontrolirati i podupirući ga / ju s velikim "tamponom" za umor; to ne treba uvoditi, nego se predstavlja u "novom izgledu" koji iskorištava nove tehnologije vozila, a sve u korist najboljih performansi i koncentracije u obuci, ali i nudi mogućnost da može iskoristiti produljeni učinak na njegovu / njezinu termogenu aktivnost tijekom dana.

PAKOVANJE100 kapsula
SERVIRANJE:2 kapsule
SERVIRANJA:50

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi