UNIVERSAL ANIMAL CUTS (42pak)

99,00KM

114,00KM

NA STANJU

Animal Cuts je kompletan, sveobuhvatan preparat za skidanje suvišnih kilograma i sagorjevanje masnih naslaga.

  • Diuretski efekat, izbacivanje suvišne vode iz organizma

  • Optimalno lučenje insulina

  • Ubrzanje bazalnog metabolizma

  • Poboljšanje psihičkih funkcija

  • Povećanje energije i kada ste na dijeti

Animal Cuts je kompletan, sveobuhvatan preparat za skidanje suvišnih kilograma i sagorjevanje masnih naslaga.Većina sagorjevača se bazira samo na termogenezi, što za mnoge sportiste nije dovoljno. Animal Cuts sadrži veliku dozu aktivnih supstanci koje utiču na sagorjevanje masnih naslaga. Animal Cuts napada masno tkivo na devet nivoa.
Animal Cuts se sastoji od tridesetak aktivnih supstanci koje uključuju: lipotropni kompleks, metabolički kompleks, diuretski kompleks, tiroidni kompleks, pojačivače insulinske funkcije, regulatore nukleotida i neurotransmitera, kao i posebnu zaštićenu formulu Animal Cuts Complex koja formuli daje jako termogeno djelovanje.

Preporučena upotreba: 2 puta dnevno (ujutru i popodne) na prazan stomak tokom 3 nedelje a nakon toga napraviti 7 dana pauze. Najbolje je da počnete sa jednim paketićem 30 min prije treninga nekoliko dana da vidite kako deluje preparat na Vas pa kasnije pređete na dva paketića dnevno.

Napomena: Ne uzimati zajedno Animal Cuts i Animal Stak. Mora proći 4-6 sati između uzimanja ova dva preparata! Ne uzimati više od 2 paketa u periodu od 24h. Osobama mlađim od 18 godina, osobama narušenog zdravlja i trudnicama ne preporučuje se korišćenje ovog preparata. Prije upotrebe konsultovati ljekara.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi