UNS FAT OFF (90kaps)

40,00KM

Karakteristike:
-13 aktivnih sastojaka.
-Aktivira proces termogeneze.
-Stimuliše lipolizu.
-Potpomaže smanjenje potkožnog masnog tkiva.
-Izvor standardiziranih biljnih ekstrakata.

UNS FAT OFF je specijalni dodatak ishrani, namijenjene za upotrebu u smanjenju masnih naslaga kod gojaznih ljudi. Ova formula je posebno dizajnirana, bazirana na sinergističkoj akciji od najefikasnijih prirodnih komponenti termogenika i biološki aktivnih mikronutrijenata.

Proces pokretanja termogeneze i njihovo efikasno održavanje je ključna pojava u aktivnom stimulacije "spaljivanja" masti. Glavni akteri ove reakcije u organizmu su hormoni - adrenalin i noradrenalin. Preteča značajne mobilizacije jedinjenja se koriste u pripremi N-acetil L-tirozin, koji efikasno aktivira korištenje masnog tkiva kao najobilniji izvor energije.

Dopuna funkcionalnog je solidan dio kofeina i njegovi analozi koji djeluju na tijelo farmakološki i stimulišu lučenje adrenalina i proširuju svoju djelotvornost. Omni-aktiviranje lipolize koristi dokazani učinak ekstrakta crnog papra, aleve paprike i đumbira na metabolizam masti. Aktivna jedinjenja sadržanih u njima stimuliše završetak senzorne poboljšane probave. Kroz stimulaciju adrenergičkih receptora potenciraju procese razgradnje masti, a i podsticanje razvoja mišićnog tkiva.

Zeleni čaj katehini također igraju ulogu u probavi i apsorpciji hrane, apsorpciju masti i smanjenje glukoze. Ovi spojevi uzrokuju oslobađanje azot oksida (NO) od strane endotelnih ćelija, čime se poboljšava cirkulaciju krvi, nutrijenata i kisika.

Ekstrakt gorke naranče dodatno poboljšava ove osobine ubrzava cirkulaciju, širenje bronhija i olakšava disanje. To stimulira adrenalin receptora prvenstveno u masnim ćelijama, aktiviranje njihovih lipolitika.

Malina ketona stimuliše sagorevanje masti povećanjem metaboliza, smanjuje apsorpciju masti i povećanje noradrenalina. Uz ketone malina gubitak težine može nastati, međutim, iz činjenice da su ovi spojevi značajno povećli koncentraciju hormona tkiva - adiponektina u tijelu. Kliničke studije su pokazale da ljudi s višim nivoima adiponektina su tanji, a spoj ima protuupalno i anti-dijabetičarsko dejstvo.

Upustvo za upotrebu:

Jedna porcija - 3 kapsule dnevno između obroka, sa puno vode.
Nemojte koristiti proizvod prije odlaska na spavanje zbog jakog stimulacijskog efekta.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi