UNS XY (90tab) FAT BURNER

30,00KM

-UNS XY sagorevač masti, svojstva, akcija
-Sveobuhvatan sagorevač masti - čak 7 aktivnih sastojaka.
-Prirodni biljni ekstrakti u visokim dozama.
-Ima termogeni efekat.
-Utiče na poboljšanje figure bez jo-jo efekta.
-Efikasno pakovanje - dovoljno za 45 dana.

UNS Supplements predstavlja višekomponentni dodatak prehrani XY, koji je pripremljen za ljude koji traže sveobuhvatnu podršku u borbi protiv viška masnog tkiva i nepotrebnih kilograma.

Formula XY sagorijevača masti koristi kombinaciju od čak 4 visoko standardizirana biljna ekstrakta s vrijednim učinkom na mršavljenje, zajedno s 3 vrijedna sastojka koji podržavaju rad živčanog sustava i pokazuju blagotvoran učinak na smanjenje trajnog nivoa umora. Sve komponente su dobijene od visokokvalitetnih sirovina i odabrane u pravim omjerima kako bi se osigurao siguran i efikasan rad tokom treninga. Dodatak je dostupan u obliku praktičnih kapsula i osigurava jednostavnu upotrebu u gotovo svim uvjetima!

Prisustvo ekstrakata voća gorke naranče i crnog bibera pojačava proces termogeneze, što zauzvrat povećava toplotu koju proizvodi tijelo. Nije teško pogoditi da takva svojstva uzrokuju pojačano znojenje tijekom vježbanja, što stvara prave uvjete za smanjenje nakupljene viška masnoće. Čak i sa tvrdoglavih mjesta poput bedara, zadnjice, zadnjice ili želuca.

Drugi i jednako vrijedan sastojak je ekstrakt zelenog čaja, koji je izvor mnogih vrijednih aktivnih supstanci (uključujući EGCG, katehine i polifenole) sa jedinstvenim antioksidativnim svojstvima i podržava zaštitu stanica od štetnih efekata oksidativnog stresa.

Prisustvo kofeina i ekstrakta kakaa garantira adekvatnu podršku u smislu povećanja energije, stimuliranja živčanog sistema, poboljšanja kognitivnih funkcija (npr. Fokus, budnost) i smanjenja nivoa umora. Štaviše, oba sastojka pomažu u stimuliranju metabolizma i ubrzavanju metabolizma. Njihova kombinacija sa L-tirozinom i taurinom stvara izuzetno vrijedan kompleks komponenata koji sprečavaju prevremenu iscrpljenost ili smanjenje radne efikasnosti tokom treninga.

Posegnite za XY i riješite se dosadnih nesavršenosti kako biste dobili figuru iz snova!

Da li se XY sagorijevač masti preporučuje samo ženama?
Ništa slično! Univerzalnu formulu sagorijevača masti jednako će koristiti i žene i muškarci koji žele povećati efikasnost mršavljenja i svakodnevnu prehranu dopuniti brojnim aktivnim sastojcima.

Hoće li vam ovaj proizvod pomoći u suočavanju s nedostatkom energije za vježbanje?
Komponente poput kofeina, L-tirozina, taurina ili ekstrakta kakaa imaju dragocjen učinak na pružanje dodatne energije. Zahvaljujući tome postoji šansa da se za vrijeme vježbi ne umorimo i da ćemo cilj postići u 100%!

Povećava li dodatak XY znojenje tokom treninga?
Sinefrin iz ekstrakta gorke naranče i piperin iz ekstrakta crnog bibera imaju svojstva koja pojačavaju proces termogeneze, što rezultira povećanom proizvodnjom toplote i povećanim znojenjem. Kao rezultat, tijelo stvara bolje uvjete za gubitak masnog tkiva ili nakupljene potkožne vode.

Pakovanje:90 kapsula

Serviranje: 2 kapsule

Serviranja: 45

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi