YAMAMOTO Lipoxan (40Tableta)

45,00KM

Yamamoto® Research Lipoxan® je dodatak prehrani na bazi CLA, kofeina i biljnih ekstrakata, pogodan za odrasle koji se koriste u kontekstu niskokaloričnih dijeta za kontrolu težine.

Ekstrakti zelenog čaja, zelene kave i čili paprike odabrani su posebno za njihov doprinos uravnoteženju tjelesne težine (zeleni čaj), za njihovo toničko djelovanje i metaboličku potporu (zelena kava) i za poticanje metabolizma (čili paprika). Svi ekstrakti (zeleni čaj, zelena kava, čili paprika) imaju antioksidantni učinak, dok kofein pomaže poboljšati koncentraciju i povećati budnost. Formula je dopunjena konjugiranom linolenskom kiselinom (CLA) i L-acetilkarnitinom.

 

Fiziološki procesi starenja uzrokuju usporavanje našeg metabolizma i, iznad svega, reagiranje na stres, lošu prehranu i malu ili nikakvu tjelesnu aktivnost, mnogo lakše se akumulira tipična i neugledna masnoća, osobito u području abdomena.
Nakon 20 godina, normalno je doživjeti gubitak od oko 0,5% bazalnog metabolizma, što odgovara gubitku mišićne mase, što je posebno važno za metabolizam. To dovodi do tendencije razvoja određene otpornosti na inzulin, uz sve što slijedi, ne samo na "estetskoj" razini.
Režim mršavljenja treba uključivati, iznad svega, fizičku aktivnost u kombinaciji s fokusiranom, uravnoteženom prehranom.
Priroda pruža određenu pomoć u tom pogledu s elementima, često izvedenim iz biljnih ekstrakata, koji mogu poduprijeti ovaj mehanizam poznat kao "termogeneza", i promicati uporabu masnih kiselina.
Brzo širenje dodataka prehrani (manje ili više djelotvornih) stvorenih u tu svrhu nije slučajnost. Međutim, uvijek je dobro znati kako ih ocijeniti i izabrati na temelju njihove stvarne i dokazane korisnosti, tj. one koje podupiru tijelo u povećanju proizvodnje topline, posljedično povećavajući potrošnju energije koja će normalno biti na štetu masnog tkiva.
Ako se uzimaju u kombinaciji s fizičkom vježbom kako je gore spomenuto, tijelo će koristiti masnoću kao gorivo za tjelesnu aktivnost i naglašavati njihove učinke, te tako spaljivati više energije.
Lipoxan® je apsolutno prirodan dodatak prehrani, koji se temelji na nekoliko ključnih elemenata podrške koji osiguravaju produktivniju termogenezu i napadaju masne naslage na nekoliko frontova.


PAKOVANJE:40 kapsula
SERVIRANJE:2 kapsule
SERVIRANJA:20

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi