Geiner za maksimalnu mišićnu masu!
13 Dec

Geiner za maksimalnu mišićnu masu!

Kako se povećava masa mišića?
Teoretski, vrlo jednostavno - da biste povećali masu mišića i tijela, morate unositi više kalorija nego one koje potrošite tijekom dana, konzumirati dovoljno proteina i dovoljno vježbanja.

No, ponekad to nije tako jednostavno u praksi kao što zvuči - nemate apetit koliki vam je potreban za unos kalorija koje su vam potrebne ili ste vrlo aktivni, imate brz metabolizam i sagorijevate više nego što unosite kroz obroke ili jednostavno želite brže postići svoj cilj. U takvim situacijama Mass Gaineri su idealno rješenje.

Zašto biste trebali koristiti gainere u procesu povećanja mišićne mase?


Gaineri su najbolji izbor kada želite povećati mišićnu masu iz nekoliko razloga:

1. Pomožu kontroli unosa kalorija
Brojanje kalorija i odabir hrane za postizanje željenog broja može biti teško kada to radite svaki dan. Gaineri imaju točno izračunate kalorijske i hranjive vrijednosti koje vam pomažu da lako izračunate ostatak i nadoknadite ono što vam nedostaje u bilo kojem trenutku.

2. Pomaže vam kontrolirati povećanje tjelesnih masnoća
Najveći rizik u procesu povećanja mišićne mase je prekomjerno taloženje tjelesne masti koja će vam uzeti vremena da ih eliminirate. Gaineri u svom sastavu imaju zdrave masti koje su potrebne vašem tijelu i ne smetaju vašem tijelu.

3. Olakšajte izbor obroka nakon treninga
Gaineri su izvrsna hrana nakon treninga jer sadrže sve što trebaju vaše mišići kako bi se oporavili i regenerirali. Nećete gubiti vrijeme odabiranjem i pripremom obroka nakon vježbe jer ćete cijeli posao dovršiti jednim udarcem.

4. Dobro se kombiniraju s drugim dodatcima
Gaineri funkcioniraju izvrsno s drugim dodatcima, posebice onima koji imaju za cilj izgradnju mišićne mase, poput kreatina i glutamina. Njihova formula osmišljena je da dopuni i međusobno povećava učinke sličnih dodataka.

Za maksimalnu rast mišića preporučamo BLADE MUSCLE MAXX GAINER od BLADE SPORT, u kombinaciji s kreatinOM monohidrat i glutaminom.

 

* Članci objavljeni na suplementi.ba su informativnog karaktera i nisu prilagođeni prema individualnim potrebama. Da biste koristili određenu prehranu ili dodatke, posavjetujte se sa svojim liječnikom ili nutricionistom.

Leave a Comment

* Type Code