BLADE BCAA 7000 2-1-1 (500g) - 62 serv.

55,00KM

6000mg BCAA aminokiselina po svakom serviranju
Dodatak L-Glutamina
Vitamin B6
Vrhunska topivost u vodi
Okusi Garantovano Najbolji

BLADE BCAA 7000 je nova i veoma praktična forma BCAA aminokiselina – instant pića sa odnosom 2:1:1. Ove esencijalne aminokiseline, koje naše tijelo ne može proizvesti, možemo nadomjestiti samo iz eksternog izvora. Ovaj proizvod je također pun i l-glutamin aminokiseline koja doprinosi metabolizmu proteina u mišićima. Poboljšanju metabolizma masti, a sve to zajedno doprinosi vrhunskom izgledu. Ovi sastojci su dizajnirani da sinergijski rade sa vašom regularnom proteinskom suplementacijom, da Vaše tijelo može izdržati naporne treninge te da spriječi mišiće od ulaska u katobolizam. Također ovaj preparat daje ogromnu podršku glikogenskoj sintezi.

Uputstvo za upotrebu :

Jedno doziranje = 2 kašike (8g) pomiješati u 200ml vode. Možete konzumirati 30 minuta prije treninga, u toku treninga ili odmah nakon treninga.

Ko bi trebao koristiti BLADE BCAA7000 ?

Većina mišićnog tkiva u našem tijelu je sačinjeno od BCAA i ona je esencijalna aminokiselina koju naše tijelo ne može da stvori.

BLADE BCAA7000 je namjenjen profesionalnim sportistima ali i amaterima, koji žele alternativni izvor aminokiselina pored svoje standardne prehrane.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi