ActivLab BCAA XTRA ENERGY (250ml) /NEMA NA ZALIHI/

2,00KM

-4000 mg BCAA u 250ml.
-80mg kofeina.
-Odlična bio asimilacija.
-Brzi transport aktivnih supstanci u krvi.
-Dodaje energiju i ubrzava sagorjevanje masti.

BCAA XTRA ENERGY DRINK koncentrirani izvor amino kiselina razgranatog lanca (BCAA 4000 mg) u kombinaciji sa kofeinom (80 mg). 1/3 skeletnih mišića, imaju antikatabolički efekat i igraju važnu ulogu u sintezi mišićnih proteina. Kofein doprinosi gubitku masti i povećanju energije.


BCAA XTRA ENERGY DRINK je idealno rješenje za ljude koji žele da povećaju mišićnu masu i čvrstoću bez povećanja masnog tkiva. Priprema je dodatno poboljšana sa kofeinom, koji je odgovoran za povećanu energiju, poboljšanu koncentraciju i ubrzanje sagoreijvanja. Kofein je supstanca sa višesmjernom akcijom. Stimuliše centralni nervni sistem i autonomne centre, izražava odličan termogeni efekat - pretvaranje kalorija u toplotu značajno povećavajući stopu metabolizma. Podjednako stimuliše cerebralni korteks, što znači povećanje efikasnosti misli i sprječavanje umora. Proizvod se preporučuje za odrasle, aktivane ljude.

Aktivne supstance po (250 ml):
L-leucin 2000 mg
L-izoleucin 1000 mg
L-valin 1000 mg
Kofein 80 mg

Ostali sastojci:
Voda, okusi iz koncentrata 20%, L-leucin, L-izolevcin, L-valin, regulator kiselosti: limunska kiselina, aroma, kofein (0,03%), Zaslađivači: sukraloza i steviol glikozidi, kolagen: beta-karoten.

Upustvo za upotrebu:
Konzumirati prije, u toku i nakon treninga.

Pakovanje 250ml

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi