X TEND BCAA'S (1188g) /90serv/

145,00KM

Trenutno nema na zalihi

Povećava vazodilaciju, što dovodi do bolje asimilacije i apsorbcije bjelančevina te diže nivo hormona rasta, što odlično zvuči!
Često postavljena pitanja o proizvodu Scivation XTend

Povećava vazodilaciju, što dovodi do bolje asimilacije i apsorbcije bjelančevina te diže nivo hormona rasta, što odlično zvuči!
Često postavljena pitanja o proizvodu Scivation XTend

Xtend je pažljivo dizajnirana i znenstveno potvrđena odlična mješavina “energetskih aminokiselina”, koja sadrži razgranate aminokiseline BCAA u razmjeru 2:1:1 (L-leucin, L-izolevcin i L-valin), citrulin malat i vitamin B6, koja će vas opskrbljivati energijom, koja vam treba za maksimalnu izvedbu treninga, a također pomaže u boljoj regeneraciji.
Dokazano je bilo, da kompleks sastojaka u proizvodu XTend ubrzava regeneraciju, povećava proizvodnju ATP molekula i podstiče volumenizaciju stanica. Uklanja i spriječava umorenost na taj način, da spriječava ulazak triptofana u mozak. Povećava sintezu proteina, poboljšava djelovanje imunskog sustava i brine se za zdravlje probavila.

Metabolički učinci kod konzumiranja aminokiselina u slobodnom obliku se razlikuju od metaboličkih učinaka kod kozumiranja aminokiselina, koje su udio neke proteinske mješavine (peptidna sveza). Opskrbljivanje organizma posebno s određenim aminokiselinama je brže i jače.

Xtend jako je učinkovit, kao za muškarce tako i za žene.

Nije potrebno, da konzumirate XTend i na dane bez treninga, ali ako želite, onda možete, jer poboljšava regeneraciju. Najprikladnije vrijeme za konzumiranje proizvoda XTend je tokom treninga.
Od proizvoda XTend nije se moguće predozirati.
UPUTE ZA UPOTREBU:
Pomiješajte 1 mjerica (13,2 grama) u 450 do 700 ml vode i dobro protresite. Ako se prah ne rastvori odmah, počekajte mallo i ponovo dobro protresite.
Upozorenje: Čuvajte izvan dohvata djece. Prije upotrebe se savjetujte sa svom liječnikom.

 

PAKOVANJE: 1188 grama

SERVIRANJA: 90

SERVIRANJE: 13,2 grama

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi