Akcija!
PROTEOS IBCAA (300g)

PROTEOS IBCAA 4:1:1 (300g)

35,00KM

42,00KM

✔ 100%-tne BCAA aminokiseline,
✔ Bijele boje, bez okusa, bez aditiva i sladila,
✔ Instant topljive u vodi
✔ Smanjuju umor nakon treninga,
✔ Ubrzavaju oporavak mišića i povećavaju mišićni rast.

Proteos Instant BCAA su 100%-tne BCAA aminokiseline, bijele boje, bez okusa, bez aditiva i sladila, instant topljive u vodi, bez grudanja i miješanja žlicom. Omjer aminokiselina razgranatog lanca je L-Leucin : L-Izoleucin : L-Valin je 4:1:1.

BCAA (branched-chain amino acids) su aminokiseline razgranatog lanca (leucin, izoleucin, valin), esencijalne aminokiseline koje prema znanstvenim radovima učinkovito smanjuju umor nakon treninga, ubrzavaju oporavak mišića i povećavaju mišićni rast.

Preporuča se konzumirati 5 g BCAA prije, tijekom i neposredno nakon treninga kao brzi izvor aminokiselina za rad, oporavak i rast mišića. BCAA su pogodne kao nutritivna potpora i za sve osobe koje se oporavljaju od ozljeda ili bolesti, budući da sudjeluju u izgradnji mišićnog tkiva i nutritivnoj potpori organizma.

Podrijetlo sirovine je renomirani proizvođač aminokiselina InnoBio, poznat po patentiranom postupku mikrokapsuliranja aminokiselina što povećava njihovu topljivost u vodi i biodostupnost u usporedbi s klasičnim mikroniziranim oblikom BCAA.

SASTOJCI:

100% IBCAA (podrijetlo sirovine InnoBio)

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi