UNIVERSAL ANIMAL PAK (44pak)

85,00KM

97,00KM

NA STANJU

Animal Pak predstavlja kombinaciju preparata koji u jednom dnevnom paketu sadrži čak 11 tableta!

Animal Pak predstavlja kombinaciju preparata koji u jednom dnevnom paketu sadrži čak 11 tableta! Njegova osnovna misija je da ozbiljnim sportistima pruži vrijednu pomoć u periodima napornih treninga u cilju što većih rezultata. Bilo da se radi o postizanju kolosalne mišićne mase, gladijatorske snage ili maratonske izdržljivosti, zadatak svakog paketa je da obezbedi svu neophodnu suplementaciju.

Svaki paket je sastavljen od tableta koje sadrže komplekse vitamina i minerala, amino kiselina, esencijalnih nezasićenih masti, digestivnih enzima i snažnih optimizatora. Koktel vitamina i minerala predstavlja sam osnov suplementacije sportista sa prioritetnom ulogom obezbjeđivanja efikasnog metabolizma ugljenih hidrata, bjelančevina i masti. Oni se brinu o izgradnji mišićnog tkiva, stvaranju biološke energije i ažurnog odvijanja procesa regeneracije i oporavka. Takođe obezbjeđuju puno dejstvo imunološkog sistema i ravnotežu u organizmu...

Mješavina sastavljena samo od esencijalnih amino kiselina obogaćena glutaminom, obezbjeđuje veoma delotvornu zaštitu mišičnog tkiva od razgradnje i osetno potpunije korišćenje bjelančevina unjetih hranom.

Optimalizatori koje sadrži ovaj proizvod, omogućavaju osjetno podizanje sportskih sposobnosti iznad postignutog nivoa, a pored toga imaju i niz blagotvornih dejstava. Antistresno i antikancerogeno djelovanje, produžavanje fizičke i mentalne svježine, kao i životnog vijeka, samo su neke blagodeti koje pružaju ovi prirodni ekstrakti.

Da bi što manje energije bilo zarobljeno u stomaku, brinu se digestivni enzimi koji pomažu varenje i rade na što bržem i potpunijem iskorišćenju unjetih hranljivih materija. Na kraju, Animal Pak obezbjeđuje i prekopotrebne esencijalne masti koje uglavnom nisu prisutne u svakodnevnoj ishrani.

Preporučena upotreba: 1 paketić dnevno pola sata poslije obroka koji prethodi treningu. Za takmičare i prije intezivnih treninga preporučuje se unos sadržaja dva paketa.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi