UNS L-ARGININE 1000 30kaps (30serv)

13,00KM

Trenutno nema na zalihi

Karakteristike:
-Podržava biosintezu proteina i izgradnju mišićne mase,
-Pospješuje proces fleksibilizacije krvnih žila,
-Sudjeluje u normalizaciji krvnog tlaka,
-Podržava imunitet,
-Ima blagotvoran učinak na živčani sistem,
-Sudjeluje u regulaciji hormonskog upravljanja,
-Ubrzava proces regeneracije tkiva i proces ozdravljenja rana,
-Podupire erekcije kod muškaraca.

L-ARGININE 1000 - je dodatak prehrani u obliku kapsula namijenjen sportašima i ljudima koji se brinu za zdravlje i dobro stanje. Povećava učinkovitost tijela, koncentrira i podržava procese razmišljanja, usporava starenje tijela. Sadrži prirodnu aminokiselinu L-arginin, što je endogena aminokiselina, koja je uključena u sintezu dušikovog oksida (NO) s vrlo visokom biološkom aktivnošću.

L-ARGININE 1000 je uključen u izgradnju mišićne mase uz intenzivan fizički napor. Potiče oslobađanje dušikovog oksida u tijelu, što utječe na širenje krvnih žila i povećava njihovu elastičnost. Ovo je korisno za normalizaciju krvnog tlaka. Osim toga, ima pozitivan učinak na mozak i povećava imunitet.

L-ARGININE 1000 sadrži aminokiselinu L-arginin, koji se naziva "molekula života", zahvaljujući svojoj visokoj biološkoj aktivnosti i ogromnoj ulozi u sintezi dušikovog oksida. Godine 1998. istaknuti znanstvenici: Robert Francis Furchgott, Louis Joseph Ignarroi Ferid Murad dobio je Nobelovu nagradu za objašnjenje uloge dušikovog oksida u stimulaciji živčanog sistema koji kontrolira glatke mišiće.

Upustvo za upotrebu:
Konzumirajte 1 kapsulu s puno vode, jednom dnevno ujutro.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi