ActivLab BCAA Xtra INSTANT (500g)

55,00KM

65,00KM

Trenutno nema na zalihi


Karakteristike:
-Brža regeneracija.
-Odlični okusi.
-Instant topivost.
-Povoljna cijena.

Proizvod BCAA Xtra + L-Glutamine sadrži aminokiseline s razgranatom lančanom strukturom (BCAA) i aminokiselinu L-glutamin u idealnom omjeru za mišićnu regeneraciju i rast.

Dokazano je da za vrijeme treninga dolazi do pomanjkanja prije svega dviju aminkiselina: glutamina i alanina. Unatoč tome što su to dvije neesencijalne aminokiseline(tijelo ih je sposobno proizvesti samo iz drugih aminokiselina),u takvim situacijama dolazi do njihovog pomanjkanja jer proizvodnja ne zadovoljava potrebe. Zato ih nazivamo i uvjetno esencijalnim. Dodatak amninokiselina s razgranatom lančanom strukturom (BCAA) L-leucin, L-izoleucin i L-valin služi kao materjial za izgradnju alanina, zbog čega je katabolizam smanjen i regeneracija pospješena.

Aminokiselina glutamin predstavlja čak 60% aminokiselinskog sastava mišića. Proces razgradnje mišićne mase za vrijeme treninga ili kod pretreniranosti (katabolizam) se pokazuje prvenstveno u smanjenom udjelu te aminokiseline u tijelu. Zato je vrlo važno da održavamo odgovarajući nivo L-glutamina te tako smanjimo katabolizam i pospješimo regeneraciju. Pored toga,glutamin ima još brojne pozitivne učinke,kao što je snaženje imunološkog sustava, povećanje volumena mišićnih stanica, što pospješuje anaboličke procese.


Upustvo za upotrebu:
Konzumirajte 10g sa 2 dl vode te ispijemo prije i nakon treninga.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi