SCITEC Amino 5600 (200tab)

25,00KM

Trenutno nema na zalihi

Spektar aminokiselina proizveden iz visokokvalitetnog proteina surutke

  • - spektar aminokiselina za oporavak, zaštitu mišića, izgradnju mišićne mase
  • - proizvedene iz visokokvalitetnog proteina surutke

Amino 5600 predstavlja cjelokupan spektar aminokiselina sa svim esencijalnim i kritičnim aminokiselinama za maksimalnu podršku izgradnji mišića i njihovoj zaštiti od razgradnje tokom dužih treninga ili dijete.
Amino 5600 su proizvedene iz visokokvalitetnog proteina surutke, visoke biološke vrijednosti za osiguranje optimalnog rezultirajućeg dejstva.

Poznato je da su aminokiseline gradivni blokovi proteina. Kako bi ostvarili napredak u mišićnoj masi ili samo zaštitili tkivo od razgradnje, neophodan je konstantan dotok aminokiselina u krvotok. To se postiže naravno najpre unosom proteinske hrane, ali i suplementacijom. Suplementi, tj. aminokiseline u tabletama se brzo apsorbuju, brzo dospjevaju u krvotok i time hrane Vaše mišiće.
Ukoliko imate naporne i duge treninge, rizikujete da izgubite mišićnu masu a sa druge strane poljuljana je tjelesna ravnoteža i Vašem tjelu je potreban brz oporavak, stoga suplementi na bazi aminokiselina treba da budu na vrhu Vaše suplement liste.
Surutuka je takođe najbogatiji izvor BCAA aminokiselina razgranatog lanca, koje su dobro poznate po svom antikataboličkom efektu i skraćenju perioda oporavka, kao i pokretanju anaboličkog procesa.

Preporučena upotreba: Uzmite po jednu dozu (4 tablete) prije i nakon treninga, takođe i pred spavanje.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi