YAMAMOTO ARGININE PRO 240tab

50,00KM

Proizvod je 100% Kyowa® brand Arginine HCL, jamstvo kvalitete.
Oznaka Kyowa Quality (KQ®) sastoji se od širokog raspona ultra čistih aminokiselina i srodnih spojeva koje pruža Kyowa® Hakko BIO Co. LTD., Globalni lider s preko 60 godina iskustva i reputacijom strogog osiguranja kvalitete.

Yamamoto® Nutrition Arginine PRO je L-argininski dodatak prehrani, koji se preporučuje u slučajevima povećanog L-arginina, posebno za sportaše i žene koji sudjeluju u napornoj tjelesnoj aktivnosti.

PRVI KVALITET
KQ® brand pruža dosljedno čiste proizvode, temeljene na 60-godišnjem iskustvu tvrtke Kyowa®. Osiguranje kvalitete je srž KQ branda.

L-arginin je esencijalna aminokiselina, što znači da u normalnim uvjetima može biti sintetizirana ljudskim tijelom kako bi zadovoljila njegove potrebe.
U slučaju loše prehrane ili teške fizičke aktivnosti, tijelo više nije sposobno proizvesti dovoljno arginina, pa se određena količina treba konzumirati kroz dijetu ili dodatke prehrani.

Budući da je jedini prekursor dušikovog oksida (NO) i važan prekursor kreatina, dodavanje arginina je uobičajeno među sportašima i bodybuilderima.

PAKOVANJE:240 kapsula
SERVIRANJE:2 kapsule
SERVIRANJA:120

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi