UNS ARGININE & L-ORNITHINE 90tab (

30,00KM

Podržava rad srca i krvožilnog sustava.
Utječe na biosintezu proteina i izgradnju mišićne mase.
Smanjuje tjelesnu masnoću.
Povećava proizvodnju energije.
Poboljšava regenerativne proces

L-ARGININE & L-ORNITHINE - dodatak prehrani koji sadrži sastav dvije aminokiseline: L-arginin i L-ornitin. Priprema je razvijena posebno za ljude koji intenzivno treniraju i za ljude koji brinu o pravilnom stanju tijela. L-arginin i L-ornitin su endogene aminokiseline.
L-arginin poboljšava cirkulaciju krvi kao prethodnika dušičnog oksida. Kombinacija aminokiselina povećava sposobnost regeneracije energije.

Priprema s velikom bioraspoloživošću i biološkom aktivnošću. Poticanjem proizvodnje dušičnog oksida pozitivno djeluje na zidove krvnih žila elastičnijima, što normalizira rad krvožilnog sustava.

To je proizvod koji se koristi tijekom razdoblja intenzivnog treninga zahvaljujući sadržaju L-arginina i L-ornitina značajno povećava učinkovitost tijela i pozitivno utječe na izgradnju mišićne mase. Učinkovito smanjuje tjelesnu masnoću što pomaže u održavanju zdrave tjelesne težine. Poboljšava procese regeneracije stanica i tkiva. Poboljšava transport kisika do unutarnjih organa, kao rezultat toga tijelo bolje kisikom.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi